Click here for Myspace Layouts

Setia DI Hati

Kesedihan!!!!




Biar lah untuk hari ni dan hari2 semalam.....
Along nak lupakan dan hari ini aku nak happy jew dgn
entry baru yg along nak buat hari ni......

Hari ni along nak cerita kan sedikit mngapa
PEREMPUAN MENANGIS....
Permintaan Adik Mike....
Along pun x knl jgk dgn Mike ni....
Biar lah,,,
SALAM PERSAHABATAN DARI ALONG......

Sepanjang perjalanan kita,,,,kita selalau jew
melihat perempuan menangis.....
Keanap kita selalu melihat perempuan lebih senang menngis
berbanding lelaki ini......
Tidak kah kita rasa pelik....Along pun pelik jgk
dgn hal ini...Orang perempuan ini lebih senang menngis berbanding lelaki kan....
Kenapa??

Along jgk dapat tahu bahawa perempuan ni
menangis sbb marah...
Mesti korg rasa pelik kan.....
Tapi korg tahu x wanita ni lebih cenderung melepaskan kemarahan beliau
melalui menangis.......Secara semulajadi nya wanita ini lebih menyetujui pendapat along ni
kerana majorita nya mereka menganggap bahawa kemarahan boleh lah
diluahkan melalui kemarahan.....

Kaum adam perlu ingt yew bahawa perempuan ni amat berbahaya ok...
Lebih berbahaya dari sorg lelaki
Org perempuan ni ada akal sebanyak
1 jew......
Org lelaki pulak ada akal sebyk 
9 kli...
Byak dari perempuan ok....So berhati-hati lah dgn perempuan ni
sbb dorg ni x dapat nak berfikir dgn lebih baik berbanding
lelaki.............

Tapi nak tahu x???
Sejak semenjak ini kalau kita mellihat orang perempuan menangis sbb
lelaki....Kita semua psti akn mindset dalam fikiran kita bahawa
perkara itu dah biasa dan dah jadi lumrah sejak azali lagi...
Betul x??

Tapi kalau kita melihat lelaki menangis sebab perempaun pasti korg semua akan merasa pelik kan
sbb mana pernah zaman sekarang atau zaman dulu lelaki menangis sbb perempuan...
Betul x???
ahahahahaahahahaa
Ini lah lumrah kehidupan kita....
Selalu terikat dgn mana makhluk.....
Ada perasaan CINTA dan SAYANG
Along pun rasa pelik,,,
Mgkin ini lah percaturan dari dulu agi....

Mgkin ada hikmah di sebalik kejadian.........
Mcm 2 jew lah yang along dapat luah kan kot...

Mknanya Lelaki dan Perempuan ni
lebih baik n bagus dari mana2 Makhluk lain.....

Perasaan Sayang yg telah diberikan oleh ALLAH s.w.t jgn lah persia-siakan nya
sbb mungkin itu lah kli pertama dan mgkin itu lah kli terakhir untuk
kita saling syg menyayangi antara 1 sama lain.....

Mohd Ameer Safrie Bin Kamal
vs
Nur Farhana Izzati Binta Zakaria

MOGA KASIH DAN SAYANG KITA AKAN KEKAL....
insyALLAH.....




1 comment:

✿Lady Ainaa✿ said...

hehehe... lelaki dan perempuan sama sahaja, ade sedih, gembira, marah dan sbgainya... btl tu, ada hikmah disebalik kejadian.. just kita kena byk2 bersabar...