Click here for Myspace Layouts

Setia DI Hati

Nak Merajuk Berapa Lama???




Pelik kan dgn masalah seseorang ini......
hahaahahhahahaa
Kekasih Hati along cakap bahawa Abg Afis vs Kak Ida ada problem sedikt......
Wah2,,,problem.......hahahahahah
Along suka dgn entry kali ini sbb along perhati dekat fb
Kak Ida merajuk dgn Abg Afis ksygn Anna along ni....
hahahahahhahahahaha



Along nak cakap sedikit tentng merajuk ini......
Setiap masalah ini pasti ada jalan penyelesaian nya.....
Allah s.w.t. xkan bagi ujian yg berat kepada  hamba-hambanya okeh....

Hurm…bagi pendapat Along  la kan, tak perlu la kak ida nak merajuk lama-lama yew....
Bukannya kak ida  dapat apa-apa pun nanti....
Betul x?????lozzzzzzzzz

 Lagi bertambah sedih dan tak happy ada la hati kak ida yg tgh gundah gulana 2....
  Even kalau kalau kak ida merajuk lama-lama pun, tak takut ke nanti kalau si buah hati(Abg Afis) Kak Ida tu fed-up dan pergi kepada orang lain? Nanti Kak Ida juga yang rugi tau…
(Dah lah anna along pun nak jgk kt Abg Afis)
hahahahaahhahahahaha
Marah + Dengki = CEMBURU.......

Along  cakap macam ni pun bukannya nak katakan tak boleh langsung kalau nak merajuk. Tetapi, biarlah berpada-pada..... Cuba lah Kak Ida buangkan sedikit sikap ego itu yew......  Cuba berikan sedikit ruang dalam hati Kak Ida untuk memaafkan kesilapan Abg Afis owww...
Lagipun mengapa Kak Ida nak marah Abg Afis lama2....Xbaik lah.....Kesian kt Abg Afis owwww.....Ramai sngt yg sayang Abg Afis owww...Malah adik2 Kak Ida kot ,,,, so baik Kak Ida jgn nak merajuk lama2 ok.......Bimbng dikebas oleh org lain jew.....X syg kew??????

Ni untuk Kak Ida lagi lah!!!!hahahahahaha
Mesti Kak Ida tnya bagaimana untuk berhenti merajuk? ????Ha…itu terpulang kepada diri masing-masing. .....Ada sesetengah orang, dia merajuk mengada-ngada. Yang merajuk mengada-ngada macam ni yang Along  tak gemar ni. Sikit-sikit nak merajuk. Sikit-sikit nak merajuk. Even kesilapan yang simple pun nak merajuk. ...........Sebagai contoh, terlupa kejutkan dia dari tidur......................... Padahal, bukanlah lambat mana pun. Just terlewat kejut 15 minit je. Tu pun boleh jadi point. Kalau merajuk mengada-ngada macam ini selalunya diri sendiri yang akan rugi dan diri sendiri juga yang terpaksa pujuk sendiri.....Kak Ida bukan mcm ni kan????
Sorg lah Anna oiiiii...Along mcm ni lah.......
Tetapi yg ini berbeza pulak yew........Kalau yang merajuk disebabkan memang patut merajuk tu, memang patut la si dia pujuk ok. Tetapi jangan la nak merajuk berlebih-lebihan .
 Bila Abg Afis sudah pujuk tu, cepat-cepat la happy semula, bagi ceria-ceria sikit… .....Jangan la cuba menyeksa Abg Afis  pula ye. Nanti tak pasal-pasal terpaksa pula orang tu turun dari utara ke selatan dan balik semula ke utara dalam masa satu hari hanya untuk pergi pujuk orang yang merajuk.....Dah lah jauh temapat Kak Ida dgn tempat Abg Afis owwww..... Disebabkan sayang, sanggup tu naik naik Kapal Terbang ulang-alik utara-selatan. ..........Kalau Abg Afis buat mcm ni mmg along respect gilew2 dekat Abg Afis................Hanya untuk pujuk Kak Ida snngup Abg Afis fly gi SERAWAK.. hahahahahahahahhahahahhahahaha

Dan kalau Kak Ida sekarang ni sedang merajuk, henti-hentikan lah  yew.....Kesian alonG lihat Abg Afis owwww… Buat apa kita nak merajuk lama-lama?????? Nanti Kak Ida sendiri juga yang penat nanti........ Dah la penat merajuk, rindu pada si dia lagi. Tak ke rugi tu Kak Ida oiiiiiiiiiii…? Cuba hentikan merajuk Kak Ida dan be happy................. Orang kata, smile always…  Kalau nak tahu comel ke tidak kita semasa merajuk, cuba pandang ke cermin dan cuba buat muka merajuk yang semerajuk yang boleh. Confirm muncung tu panjang siap boleh sangkut hanger baju ha…...
Kalau Anna along pulak.........Anna along cakap dia akn tarik muncung along ea...hahahahahahahahhahaha
Along rasa Abg Afis kena lah tarik jugak muncung Kak Ida ea.....Along akn selalu doakan kebahagian Korg ok.....insyALLAH ,,,ada masa nanti kita akan bertemu....

Mohd Ameer Safrie Bin Kamal
vs
Nur Farhana Izzati Binti Zakaria

*Maal lah kalau ada yg terasa.......
TERIMA KASIH DAUN KELADI,,,KALAU SUDI SILA BACA LAGI.............

5 comments:

emeliena said...

Atoto. so sweet . hehe :]

✿Lady Ainaa✿ said...

Alhamdulillah... semoga hubungan percintaan sis smpai ke syurga.. Amin

GuLa HeArTy Life said...

nice story :)

fatin suhada zulkifli said...

alololo.. so sweeett

aNa faRhaNa said...

sweetnye..:)