Click here for Myspace Layouts

Setia DI Hati

BERSALAH KAH ALONG!!!!!



Along pelik sungguh dengan manusia ni......
Yew along tahu kawan mmg patut diutamakan tapi benda yang salah nak tolong back up buat pew......
Kita kena tersenyum jew,,,,

Sampai hati ork,,,,utamakan kan kawan dari Abg,,,,
X pew lah,,hak T nak utamakan sapew2....
Nak cakap merajuk!!!!!!! Dah r merajuk,,,,
T yg salah sebab T yg suh abg unfollow...
Unfollow napew au!!!!!!!

Jadi salah kew kalau abg follow kew,,,x follow kew....
Jaddi sangkut paut ap nya dgn dia......
Benda yang baik kita nak salah2 kan,,,,bnda yang x baik kita nak perbetul kn....

T kan kawan dia,,,,patut nya T beri nasihat,,,,,
Nasihat lah!!!!!! Bukan nya tunduk!!!!!!
Bukan abg nak pertikai kan nya,,,,
Abg juz cakap ap yg abg rasa betul....

Abg rasa abg x buaut pun masalah dgn sapew2......
Abg kew yg patut minx maaf.............

Nak cakap kawan T jew yg keras.....
Abg ea,,,,,x keras r,,
Abg ni dan saja mari gilew tgk r,,,,,,org2 perempuan abg sapu letak lam tong samapah...
T hnya knl kawan T jew,,,,tapi T x pun pernah nak memahami abg...
T pk kawan2 T jew,,,,,T pun penting kan diri sendiri...
...


Sampai x mesej dgn abg!!!!!!!! X pew r,,,,abg nak tgk dan lihat setara mana T 
ea,,,,,,,,,,,, Abg cakap terus terang,,,
Abg suka berkawan dgn kawan T owww,,,
Tapi perangai dia yg buat abg x suka.......

Kalau T berada tmpat abg pun
T akn buat benda yang sama........
Setiap manusia ni lemah sayang.....
Bukan nya selalu kuat.............

Boleh T cakap,,,
(T tahu lah perangai su owww,,,,abg mengalah r......)
Argggghhhh,,,,yg ni mmg abg x dapat nak terima....
Yew abg tahu T tahu perangai kawan T tu,,,perangai abg plk........
Abg ada malu kan dia kew sampai abg perlu mengalah...
Pelik abg,,,,,,,,
Ap yg abg buat sampai T kena mng2 kan dia...........
Abg terlamapu buat salah sngt kew smpai abg perlu mengalah!!!!

Abg ni ptt kew mintak maaf dgn dia!!!!!!!
Kawan T plk,,,,
(aku nak ucap terima kasih r sebab minx maaf dgn aku,,sekurang-kuragnya mu tahu ianya mmg salah mu sendiri)
Aku respect ngan mu sbb mu mintak maaf!!!!!!

Aku pun nak minx maaf........Aku harap apa yg aku tulis dalam chat 
tidak sesekali menguris hati mu owwww,,,,,,

Farhana,,,,,,,
percaya lah cakap abg,,,,,,,,,,
Abg sayang kan T tapi sikap
T yg buat kan hati abg terguris gilew2.....
Abg x pernah pun rasa macam ni,,,,tapi kali ni mmg abg terguris gilew2........

Ikut T lah,,,,,,,,,,kalau T masih nak menang kan kawan T,,
abg akn ttp tersenyum........
Senyum semanis-manis nya....................

Kenapa nak pk hal2 lama,,,,,
SABAR ITU SEPARUH DARI IMAN....
TERIMA KASIH YA ALLAH SEBAB LAPANG KAN DADA AKU SEMALAM.....
X SIA2 AKU BERMUNAJAT DGN MU SEMALAM YA ALLAH.......
MOGA AKU X MENJADI ORANG2 YANG LALAI...........

MOHD AMEER SAFRIE BIN KAMAL
vs
NUR FARHANA IZZATI BINTI ZAKARIA

2 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

bersabar je la erk.. hurmmm... bgus btl awk snggup kurangkan ego awk demi yg tersyg..semoga hubungan awk bhgia hingga ke syurga...

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

owhh.. bagus la kalau ccam tu. ada dugaan, hanya ALLAH tmpat kita mengadu ;) blog awk ade word verification la.. susah orang nak komen.. nak buang? jum tgk caranya. http://dhyeahana.blogspot.com/2012/05/tips-orang-comment-blog.html