Click here for Myspace Layouts

Setia DI Hati

Tajuk entry memang menarik sedikit....
Ala-ala cerita yg menjadi kegemaran Along iaitu
SETIA HUJUNG NYAWA.......

Perjumpaan dengan Anna memang terasa lain dari yang lain.....
Kenakalan nya....
Cute nya......
Merajuk Nya..
I like it....

Nur Farhana Izzati Binti Zakaria...
Indah pada nama,,, Indah pada perangai nya.....

hahahahahahaaaa....
Ok.... Time for SWEET MEMORY IN MY LIFE......

Along bangun awal pada pukul 6.30......
Entah kenapa boleh bangun awal...... Pelik juga... hahahahahha
Biasa nya bangun lewat jew....
hahahahahhaa

Macam nak jumpa dengan si dia buat kali pertama jew....
Alah,, nk lepaskan RINDU ni.....
Sudah lama sangat x jumpa dengan dia.........
Bini kesayangan Along bawa lah along pergi ke KUANTAN dengan elok2 yew.....

Motor along yang along bawa pergi ke sana.....


Motor yang along bawa pergi ke KUANTAN.....
Walaupun dalam keadan HUJUAN along redah kan jua...
Demi T kan....hahahahahha
(ayt si dia)

Perjumpaan along adalah di tempat mula2 along buat date iaitu 
TERMINAL BAS,Kuantan....
Anna tunggu jew along.....
Maaf lah sayang.... Abg lambat sebab x ingat jalan lah....
Terlajak lah pulak........Nasib baik jumpa dengan TERMINAL.....
\
Gambar pertama yang along ambil bersama dengan anna......
perghhhhhhh....Cute gitu......


Suka sangat letak tangan kat hidung....
Ada apa kat HIDUNG tu sayang oiiiii
hahahahahahaha........

Kita oarang berjalan macam nak pecah kaki...
Ini semua gara2 Anna lah ni........Nak pergi ECM lah sangat....
Padahal xde pape pun di sana......
Salah kan anna ok kalau kaki along sakit.....


Tengok lah 2.... Tutup lagi hidung comel yew....
hahahahahahah.......
Pelik sungguh along.......
Nak thu x ???? Masa along ambil gamabr ni kan,,,kereta uang berada di trafic light
semua pndamg along dengan anna....
Anna lah yg perasan...... Along duk sibuk berposing jew......
Malu sudah.....
Along tetap berposing ok....


Along ngan Anna posing2.... Jangan marah tau....
lozzzzzzz
Tapi kan,,,pah ceroh berjalan........
Masa untuk berkaroke....
 Meh skodeng muka2 karoke ket......
Jom!!!!!



Muka buruk dan muka letih ni.....
hahahahahahhaha
Pelik2 ngat........

Along lepak lagi lah di TEMPAT BIASA....
Tapi kali ini special ket...
Ada tempat duduk...
hehehehehheeeee

eHHHHHHH,,,xingt.......
Ada jugak anna merajuk masa along ngan anna berjumpa owww....
Dia wak ngajuk so kita pun ngajuk jugak r...
hahahahahhaa
Along juga yg dapat letih,.,.,,,,
Kucin motor ada ngan anna so x dapat jugak balik...
Nasib baik anna col along balik.....
Nak pergi kt anna memang malu r kan...
Muka dia kalau merajuk...
Nasib baik merajuk sekejap jew....
hahahahhahahahaha
Anna kan sayang along.......


Gambar lepak kat TERMINAL pulak.......
Yang ni memang show tapi serius along x dapat nak bagitahu...
Hahahahahaha
Along takut anna marah jew.........
Duduk nya semakin jauh....
Nasib baik x jatuh....
hahahaha
Sikit baru...........

Gambar lepak pulak...
Jom usha dan mengusha ket....


Muka duck face si dia..... hahahahahhaa
X malu ea.... hahahahahhahaha


Tangan itu kenapa?????
hahahahahahhaha
Lawa jew nampak.......


Duck face kita orang....
Bahaya ni.... hahahahahaha
Tengok sapew macam budak2....
Anna kew Ameer??????


Ini baru betul.....
Serius n senyum selalu.....
Cute jew.....

Jeng2....
Ini untuk hari ini pulak yew.....
Hari ini serius pelik sedikit......
hahahahahhaha

Sorry lah x bls mesej DINDA yew.....
Hari ini takut sedikit sebab SUGAR MUMMY yew datang sekali....
hahahahahhaa
Mimi.......
Terima kasih sebab jaga Anna along dengan baik sekali ok.......
Serius along x tahu nak cakap apa kat MIMI.....
Tapi along respect kat yew............
Moga bertemu dengan orang yang lebih baik yew.........
Along akan selalu doakan untuk sahabat along n sahabat anna......

Walaupun along dibagitahu x macho oleh MIMI...
Along terima jew kot....
hahahahaha
1st orang perempuan cakap mcm 2 kat along by face to face........
hahahahahahahhahahaaaaa

Along ambil sedikit gambr bersama anna tapi x lah byk mana... Boleh lah
wak kenangan sedikit....


1m4u!!!!!!!!!!!


Haahahahahahahhaa
Along nak jugak macho lepas ni...
Malas dah dengar org cakap x macho.....
hahahahahahhaa
Xpew.......
Sunting semangat untuk jadi yg lebih TERBAIK........

X ingt...
Along ada sedikit gambar sebab petang xdi along gi sekejap tempat along lepak.....
Ini lah tempat nya...
Lihat lah betapa CANTIK nya kita orang buat kepada tempat ni.....
Maaf lah sebab x sempat bawak....
Nanti along ajak semua kawan2 T ok......
Termasuk Mimi sekali ok....
Jom kita terjah tempat nya!!!!!!!!



Jom kita lihat.... Bear sapew paling besar....
hahahahahhahahaaaaaa


Along rasa samapi di sini kot entry along ok.....
Panjang dah ni.....
Along bimbang x larat jew nak baca.,....
hahahahahhaha
Maaf kalau buat HATI TERASA......
Jangan marah ok kepada MIMI... 
hehehehehehehehehe

Jumpa lagi di entry baru...
Assalamualaikum..........
Wailaliqo maasalamah.......
<3<3<3

Yang penting
Ini minggu terakhir untuk
SETIA HUJUNG NYAWA.......





2 comments:

nur azian said...

comel awek dia :)

AmeeR SticK said...

Terima kasih tau...... Dia lah hati n dia lah peneman.... <3<3<#