Click here for Myspace Layouts

Setia DI Hati

video

assalamualaikum .. :)

urmm ary ni , ana na share something ..
boleh kn ?
sudi2kanlah dengar luahan aty ana .. :)

oke , ana na story pasal ana and sorang bez fren ana sepanjang ana menuntut ilmu di POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN ,ARAU PERLIS ..

fes day ( ary daftar ) ,
nak kata epy tak la , 
nak kata sedey pn tak ..
maybe teruja la kot !
*huhuhuhu*
oke , after daftar 
terus masuk bilik ,,
B5-2.3 ..
alhamdulilllah dapat aras 2 ..
lau aras 5 , wah tercungap-cungap la na nek tangga..
and , alhamdulillah ..
dapat roomate yg semuanya beragama islam ..

-NADIA : KUALA LUMPUR
-AZWIEN : SELANGOR
-NASIBAH : KEDAH 

ni la roomate ana ..
dowang semua bek2 and caring !
luv u alls ! <3<3<3

urm ary fes masuk kelas ..
nothing can make me epy .. :(
teringat balik kenangan nan kawan2 skola menengah ..
huwaaaa rasa nak putar balik je masa tu !
tapi tak mampu .. ermmmm

" aih , cam kenal je minah ni " ..
tu la ayat yangterlintas dalam minda bila terpandangkan sorang girl kelas ana ..
"ohh , lupa ! ana terserempak beberapa kali kat aras 2 dimana terletaknya bilik ana " ..
"nama saya NUR HAFIZA BINTI AHAMAD KAMAL , asal perak .. bal bla bla .. "

ish2 . tak sangka kami satu kos .. :)
nak dijadikan cite ,,
pada mulanya kami langsung tak bertegur sapa ..
yela , ana ni pemalu .. pendiam  ,,
*huhu yela tu ana uit ! *
hinggalah kami disatu kumpulankan tuk assgment STATISTICS ..
after that , hubungan kami makin rapat ..
*alhamdulillah *

g kelas sama2 ,
makan sama2 ,
study sama2 ,
tido pun sama2 .. hehehe

sampaikan satu tahap ,
untuk oral english pn ,
kami satu kumpulan ..
boleh dikatakan kami tersangat lah rapat ..
and boleh dikatakan ,
setiap kumpulan untuk kerja2 kumpulan ,
mesti kami bersama ..
tak lupa juga sorang lagi bez fren ana , 
NURUL SYAZA HAMIZAH BINTI MOHD ARIFIN ..
selalu kami bersama ..

kawan2 sekelas panggil kami ..
kakak n adik ..
tapi ada satu lagi gelaran .. :)
* tak ley bagitaw ! secret *
ala , kami tak kisah pn ..

# ahhhh ! rindunya saat2 ni # :'(

sampaikan da dekat final exam ,
kami study sama2..
 ala study main2 je ..
hehehehehehehe
oke , nak bagitaw ni ..
- pija power subjek AKAUN -
untung ana ..
yela , kos yang kami amek ,
terselit jugak subjek killer tu bagi ana ..
mana tak killer ..
ana tak penah belajar akaun .. :'(
rasa nak lari je ..
dia banyak ajar ana ..
kadang siyes , kadang main2 ..
ana kan ,, bese la ..
huhuhuhuhuhu
sampai satu tahap ,
ana give up !
ana tak dapat kuasai subjek tu ..
dia bagi semangat !
dan dalam masa yg sama ,
ana luahkan pada AMEER ..
alhamdulillah ,
daripada AMEER & PIJA and tak lupa roomate ana ,
sedikit perasaan kurang yakin mula terhapus ..
*syukran sangat2 untuk anda semua * :)
ana sayang anda semua ..

musim exam saat2 yang tak dapat ana lupakan ..
pija sanggup ajar ana ..
hukhuk terharu sangat2 !
terpikir  something ..

- nanti pija da takde .. ermmm -
masa ni kami gunakan tuk luangkan masa bersama2 ..
begitu gak dengan roomate ana ..
kami dah macam adik beradik ..
kadang2 terasa hidup di perantauan , ana tak la keseorangan ..
= syukur sangat2 =

yang tak dapat nak cite ,,
satu ary ,
pija datang bilik ...
" ana , pija nak pinjam laptop boleh ? pija nak tunjukkan something pada ana " ..
"ermmm tak boleh ! "
" ala boleh la .. "
"mana boleh !''
tengok muka pija yang tetibe murung ..
" hahaha , amek la .. ana tak kish pun "
"tenx ana "

tetibe pija panggil ana .. 
adoyai baru nak lelap jap ..
ahahahahaha ..
"ana tengok video ni ye "
"video ap"
"ana tengok la  , pija nak kuar "
ana tengok je la ..
ushhhh asal lagu sedih ni??
hukhuk sampai satu part , tetibe air mata mengalir ..
tak tahan .. !
bukan ana manja 
ana terharu !
huhu tamo la tengok agy video tu ..
lau nak tgok , klik video kt ats tu , oke .. ;)
mungkin bagi readers , biasa je ..
tapi tak bagi ana .. :'(

sampai saat terakhir pertemuan kami ,
ana langsung tak menangis !
mujur la ..
ana tamo dia sedih ..
tahan je la kan ..

and finally , tanggal 24/11/2011 ..
lepas abes exam MICROECONOMICS ,
antara kami bersalaman ..
something special for pija  ikhlas daripada ana and roomate ..


* cute bear , ( murah je , huhu ) *

tu dy kt atas .. :)
ana harap parsahabatan kita tak stop setakat di PTSS je ..
tapi doa ana , 
moga ianya kekal hingga akhir hayat .. amin ..
terima kasih tuk jalinan persahabatan ini sahabat ..
kamu sentiasa ada ketika ana susah dan gembira ..
yg tak dapat nak lupa ,
pija pujuk ana ..
yela , pija banyak pengalaman dalam bab cinta2 ni ..

take care frenz ..
will miss u .. <3

* ukhwah fillah abadan abada *



No comments: