Click here for Myspace Layouts

Setia DI Hati

Account!!!!!!!


Hahahahahahahhahahaaaa
Ini tajuk account ok...
Terbaik...
Hari ini atau untuk malam ini along nak updates tentang tajuk ini sebab
along rasa tajuk ni along perlu buat jugak....

hahahahahaha
Ok,,,
Account FACEBOOK along ok.....
Ini lah LINK untuk account fb along....

http://www.facebook.com/ameer.stick

Sila lah add along yew.... Along pun nak r jugak kwn dgn ramai org gitu...
hahahahahahahha
Jgn risau,,,,,along x sombong tapi pntng org cakap
yg bukan2 pasal along dgn anna along ok...
Kwn boleh tapi jgn mengumpat dari belakang.....

hahahahahahahhahaa
Ok,,,,
Ini pulak Account TWITTER along pulak.........
Ini dia LINK untuk twitter along......

https://twitter.com/AmeerStick

hahahahahahahaha,,,,Sila lah FOLLOW along yew...
InsyALLAH along akn follow balik...
Kalau korg unfollow pun nak buat mcm mana...
Along redho jew....hahahaahaha
TERBAIK kan...

Along sebenarnya dah lari dari topik dah ni...
Ni pasal account lah bukan psl acc fb arau twitter...
Biar r,,,saja jew nak ramai kwn..hhahahahhahaa

TERBAIK
Apa yg along nak cakap along memang suak berkawan n x kira lah baik kew x baik dia 2....
Manusia boleh berubah kan.. Tol x????

Tapi along x suka manusia bertopengkan syaitan...
Buat baik dgn along tapi dari belakng tikam2 rapat along........

Capital A
Kita org dapat tahu yg duit kwn kita org hilang sebanyak 500
Kami pergi bank islam untuk check betul kew x??
Pihak bank cakap memang betul dan duit itu memang betul dikeluar kan sebelum raya....
Fuhhhh,,memang perghhhhhh r...
Pihak bank suruh kita org buat report kt POLIS...
Tapi alhamdulilah......
1 mesej masuk dalam HP yg mengatakan....
Yew akan byr semula duit itu pada hari ini....
Alhamdulilah,,duit pun dibayar semula...
Aku mls nak syak sapew2....
Setiap manusia berhak untuk berubah...
Berubah lah yew.....
:)
:)
Aminnnnnnnnnnnnn

Letak MALU pada PANDANGAN. Letak MALU pada PERCAKAPAN. Letak MALU pada PERBUATAN. Barulah bila dikatakan MALU sebahagian daripada IMAN :)
Saja nak jiwang ket pada malam2 ni..hahahahhaha


2 comments:

aini shahroni said...

blogwalking..
^____^

<a href="http://nurainishahroni.blogspot.com/><b>::Arkitek Hati::</b></a>

AmeeR SticK said...

OK,,,TERIMA KASIH SBB KOMEN OK......